نشست مشترک اعضای هیات رئیسه دانشگاه خوارزمی

 | تاریخ ارسال: 1399/4/3 | 
نشست مشترک اعضای هیات رئیسه دانشگاه خوارزمی در دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی برگزار شد.
 


این جلسه که روز دوشنبه ۲ تیرماه ۱۳۹۹ با حضور رئیس دانشگاه و اعضای دانشکده در کرج برگزار شد، دکتر الهی رییس دانشکده ضمن خیر مقدم به ارایه برنامه راهبردی و عملیاتی دانشکده پرداخت.

دکتر الهی با اشاره به وجود راهبردهای مختلف، راهبرد اول را توسعه منابع توسعه امکانات و زیرساخت‌های سخت و نرم افزاری بیان کرد و گفت؛ به دنبال 
مشارکت در طرح هایی مثل پرورش اسب و ... هستیم و 
۸ دوره کوتاه مدت ، ۲ دوره میان مدت، ۱ دوره بلند مدت داریم و در بخش بازاریابی و درآمدزایی دانشکده را فعال کرده ایم.


دکتر رجبی معاون پژوهشی، ضمن تبیین راهبرد پژوهش و فناوری دانشکده، هدفمندسازی و تقویت کیفی و کمی فعالیت‌های پژوهشی گروهها و اعضای هیات علمی از اهداف مهم است و میانگین دانشکده تربیت بدنی دانشگاه خوارزمی از دانشگاه‌های تهران مثل شهید بهشتی بالاتر است.
وی در پایان گفت: برای فعالتر شدن اعضای هیات علمی جدول ارزیابی و ایجاد رنکینگ در دانشکده انجام شده است.

معاون آموزشی دکتر اکبری به بیان راهبردهای آموزشی پرداخت. 

دکتر الهی رئیس دانشکده علوم ورزشی با بیان برنامه های فرهنگی و ورزشی که با مشارکت بخش های مختلف انجام میشود گفت: توسعه همدلی و مشارکت اعضای هیات علمی و کارکنان و دانشجویان برای ما در اولویت است.

وی در ادامه با تایید ایجاد کانون دانش آموختگان دانشکده گفت؛  اساسنامه را امضا کردیم تا ثبت شود و چهار نفر از روسای فدراسیون ها از دانش آموختگان دانشگاه خوارزمی هستند که یک فرصت است و ارتباطات با اشخاص و دانشگاههای برجسته دنیارا  ایجاد کرده ایم تا فعالیت های مشترک علمی بگذاریم.

دکتر الهی تقویت برند دانشکده را از اولویت‌های اصلی دانست و گفت؛ این برندسازی را از اشخاص شروع کردیم و قصد داریم تا پایان سال دوره های برند سازی شخصیت هم بگذاریم.
و امیدواریم با کمک هیات رئیسه دانشگاه و ارزیابی عملکرد دانشکده، بتوانیم در رسیدن به اهداف موفق باشیم.

رییس دانشگاه خوارزمی نیز در صحبت‌هایی ضمن تایید برنامه راهبردی دانشکده علوم ورزشی گفت؛ 
در عملکردها صادق باشیم و برنامه منسجم و عملیاتی ارایه بدیم و برنامه دانشکده هم اجرایی و خوب بود.

دکتر حبیبی در ادامه با بیان اینکه  وزارت علوم و دولت از اجرای برنامه های آموزشی مجازی  تقدیر کرده است و این تقدیر از عملکرد تک تک دانشگاهیان است، ادامه داد؛

آموزش مجازی دانشگاه‌ها از ظرفیت نیم درصد به بالای ۹۰ درصد رسیده است و این دنیا و فضای جدیدی را پیش روی ما گذاشته است و با وجود احتمال برگشت به شرایط عادی بازهم این فرصت ها را قدر بدانیم و تعطیلی تا مدت نامحدود آسیب زا است.

رئیس دانشگاه خوارزمی گفت: بر اساس آمار و ارقام در توسعه آموزش مجازی ما جزو ۸ دانشگاه برتر هستیم و در توسعه و تکمیل آن هم پیشگام بوده این و پیش بینی استودیو و راه اندازی آن و جلوگیری از برون سپاری در اجرای رشته گرایش های دانشگاه کارکرد خوبی خواهد داشت.

وی ابراز امیدواری کرد، امتحانات به خوبی برگزار شود، برخی به دنبال عیب‌جویی هستند و این روحیه به فعالیتهای دانشگاه آسیب می زند.

دکتر حبیبی بحث درآمد زایی یک ضرورت است و میانگین دانشگاهها ۴۰ درصد است، این میزان در دانشگاه ما ۱۵ درصد است، ۵۰ درصد تخفیف ترم کرونایی موجب کاهش درآمدها می‌شود.

تقویت ارتباطات با اساتید بین المللی مهم است و مایه خوشحالی است که دانشکده گام های خوبی برای درآمدزایی برداشته است و سمینارها محل خودگردانی است.

وی با تاکید بر اینکه همگرایی مهم است گفت: اخلاق و فرهنگ ما باید اصلاح شود و امروزه تعداد بالای مشارکت کنندگان در مقالات نشان‌دهنده آن است هدف ما افزایش بسته های حمایتی است تا با ترکیب و تعدیل آموزش، بودجه را به سمت پژوهش ببریم و 

امید است این همگرایی از گروه به دانشکده و کلیت دانشگاه تسری یابد.
رئیس دانشگاه خوارزمی در ادامه با بیان اینکه اگر دانش تبدیل به ثروت شود رشد دانشگاه صعودی خواهد شد، توصیه کرد؛ 
نکات مدنظر مرکز انفورماتیک دانشگاه را در نحوه بارگزاری اطلاعات در پرتال دانشگاه رعایت شود.

دکتر حبیبی تاکید کرد؛ باید بتوانیم با ایجاد تشکیلات مناسب که دو سال زمان برده است مدیریت ها را متمرکز کنیم و از ظرفیت هر دو محل به شکل مطلوب استفاده کنیم.

و در این زمینه امیدوارم انتقادات منصفانه و به دور از حاشیه سازی باشد و امیدواریم با کسب مصوبه از هیات امنا، مبنی بر دانشگاه واحد با دو محل موجب می شود که در طی مسیر خودمان با قدرت بیشتری حرکت کنیم.

وی در پایان افزود؛ 
سعی کنیم از خودمان و دانشگاه برندسازی کنیم و با وجود فضای مجازی دیگر محل و مکان زیاد نقشی ندارد.

در پایان نشست نقطه نظرات از طرف معاونین و اعضای هیات علمی دانشکده مطرح و تبادل نظر انجام گرفت.



CAPTCHA
دفعات مشاهده: 1519 بار   |   دفعات چاپ: 213 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر