ورود به پنل کاربری
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۹۷ ( OLD SITE )
دانشکده تربیت بدنی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۸ |
به نام حق
سخنرانی علمی دکتر مجتبی کاویانی، مدیر گروه تغذیه ورزشی و رژیم درمانی دانشگاه آکادیا کانادا، در دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه خوارزمی برگزار گردید. این سخنرانی با موضوع بایدها و نبایدهای استفاده از مکمل های ورزشی انجام شد.
در این جلسه جمعی از اساتید و دانشجویان رشته تربیت بدنی و ورزشکاران قهرمان دانشگاه حضور داشتند. دکتر کاویانی در خصوص الفبای استفاده از مکمل های غذایی و ورزشی مطالبی را مطرح نمودند و در ادامه بحثی چالشی میان اساتید و دانشجویان حاضر انجام گردید. بخش پایانی این جلسه نیز به صورت پرسش و پاسخ انجام گردید. این سخنرانی مقدمه ای یود برای مجموعه ای از کارگاه های کاربردی که در آینده نزدیک برگزار خواهند شد.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 83 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر