هم اندیشی کار آفرینی در ورزش

هم اندیشی کارآفرینی در ورزش از سوی دانشکده تربیت بدنی دانشگاه خوارزمی در روز پنجشنبه دوم دی ماه سال جاری برگزار می گردد. این هم اندیشی که از ساعت 8 الی 12 به طول می انجامد در دو بخش ارائه می گردد. بخش اول شامل سخنرانی اساتیدی چون دکتر عباس بهرام، دکتر حیدر صادقی و دکتر محمدکاظمی و همچنین برخی از کارآفرینان موفق در حیطه ورزش می باشد. در بخش دوم جمعی از اساتید برجسته رشته در میزگردی چالشی در خصوص موانع و راهکارهای کارآفرینی و کسب و کار در ورزش به بحث و تبادل نظر می پردازند.

همچنین دو کارگاه تخصصی برای علاقه مندان به بحث کارآفرینی و کسب و کار در ورزش در بعد از ظهر روز هم اندیشی برگزار خواهد شد که عنوان و زمان برگزاری در جدول زیر ارائه شده است. به منظور ثبت نام و هماهنگی جهت حضور در این کارگاه ها لازم است با شماره ............ آقای ........... تماس حاصل فرمایید.

عنوان کارگاه

مدرس

زمان برگزاری

هزینه شرکت

اکوسیستم کارآفرینی

دکتر محمدکاظمی

عضو هیئت علمی دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران

14 الی 16

؟؟

؟؟؟؟

؟؟؟؟؟

16 الی 18

؟؟

از کلیه دانشجویان، فارق التحصیلان و علاقه مندان به این هم اندیشی دعوت می شود به صورت اینترنتی یا تلفنی به صورت رایگان در این هم اندیشی ثبت نام کنند.

به منظور ثبت نام اینترنتی کلیک کنید

به منظور ثبت نام تلفنی با شماره ............. آقای ......... تماس حاصل فرمایید.

لازم به ذکر است فقط به افرادی کارت ورود به جلسه داده می شود که از قبل ثبت نام کرده باشند.